226  
О ОПОРАВКУ И ИСЦЕЉЕЊУ ЖЕНÂ НАКОН ТРУДНОЋЕ И ПОРОЂАЈА

Оливере, замолили сте нас за помоћ када су у питању опоравак и исцељење женâ након трудноће, током које њено - односно телâ жена често претрпе велике промене. Те промене узроковане су деловањем хормона, који служе да се тело жене у физиолшком смислу доведе у стање које ће бити најпријантије за новодолазећу бебу. Под појмом "доведе у у стање које ће бити најпријатније" подразумевамо да се пре свега крв мајке која носи фетус исчисти од присуства оних елемената у њему, који могу на лош начин утицати на развој и раст фетуса.

Ту пре свега мислимо на присуство разних антитела која имају позитивно деловање у заштити здравља сваке особе - у овом случају жене, али која својим саставом - односно природом деловања у организму особе, могу негативно утицати на раст и развој фетуса. Из тог разлога током раних недеља трудноће долази до спонтаног избацивања ових антитела из крвотока - односно крви труднице, чиме њено тело реагује у физиолошком смислу.

Те реакције тела за трудницу обично нису пријатне, јер се њен до тада стабилан телсни изглед на неки начин "деформише" - ако можемо тако да се изразимо, што код ње - као и код њеног супруга/партнера, може изазвати одређено незадовољство насталим променама. Но, природа је тако удесила да процес трудноће и порођај имају свој спонтани ток, на који није могуће утицати споља у већој мери.

"Уколико то није могуће током трудноће, можда јесте након ње"? - питате се.

И у праву сте.

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум никада с не мешамо у животе Деце Земље, јер бисмо тиме кршили њихову, тј. вашу Слободну Вољу. Но, по законима који владају у Универзуму имамо право да вам на неки начин помогнемо уколико тиме не кршимо вашу Слободну Вољи и Дарму*, а све под условом да је та молба потекла од особе која је у стању да је упути нама - Духовним Енергијам Универзума које прожимамо читав Универзум.

Сигурни смо да вам је јасно да не може свако успоставити контакт са нама, јер је за то потребан прилично висок ниво духовног развоја. Тек када досегнете тај ниво духовног развоја, можете нас контактирати и упућивати нам молбе.

"Зашто је то тако, зар није непоштено да само неки могу да вас контактирају и упућују вам молбе"? - упитаћете се.

Наравно да није непоштено, јер у Универзуму влада закон који прописује да вам нико не може ускратити оно што сте својим духовним развојем заслужили, али вам истовремено нико не може поклонити нешто што вам не припада.

Стога само они који су током годинâ и деценија духовног развоја на себи успели да прочисте и избаце све негативности из свог енергетског система, могу успоставити контакт са нама. Када би то могле и све остале особе на планети, због негативних енергија којима су испуњене њихове ауре и услед ниских - углавном сексуално-материјалистичко-моћних жеља,тј. молби које би нам упућивали, наша свест-енергије од којих смо сачињени, веома брзо би колапсирале и на неки начин престале са радом од шока услед сусрета, тј. контакта са енергијама тако ниског и негативног дејства.

Да се то не десило, одређено је да контакт са нама могу успоставити само они који су себе исчистили од негативности. То не мора да значи да су они који не могу успоставити контакт са нама по својој природи зли, већ да једноставно речено у њиховим аурам има превише негативних енергија.

Све ово говоримо из разлога како бисмо вам појаснили мотив Оливерове молбе коју нам је упутио - везано за опоравак и исцељење женâ након трудноће и порођаја. Упућену молбу Оливер нам је образложио жељом да се на неки начин захвалимо женама које несебично чине напор у очувању и продужењу људске врсте, тако, што ћемо им помоћи да у што је могуће већој мери поврате свој физички изглед на ниво, на коме је он био пре трудноће и порођаја.

Како је његова молба - тј. мотив, крајње искрен и позитиван, Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум одлучиле смо да позитивно одговоримо на њу и то на следећи начин:

Свака жена током трудноће пролази већи број фаза променâ изгледа свог тела. Једна од тих фаза тиче се и повећања телесне тежине, што у знатној мери може пореметити дотадашњи изглед труднице. Ово повећање тежине иако није неопходно - гледано са тачке потреба везано за раст и развој фетуса, дешава се из разлога који смо већ поменули у ранијем делу овог каналисања. Тај разлог је избацивање одређених антитела из крвотока, како не би наудили расту и развоју фетуса. Њиховим избацивањем из крви долази до поремећаја у таложењу масти, тј. долази до поремећаја у избацивању вишка масти из организма, што условљава појаву прекомерне тежине.

Чини нам се да је већина вас могла да схвати механизам деловања описан у претходном пасусу и сигурни смо да ће медицински образоване особе увидети да је он потпуно истинит.

Сада се наравно јавља питање како променити то стање, односно како након порођаја повратит физички изглед као што је он био пре њега, пре наступања ових промена до којих долази током трудноће.

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум имамо већи број програма исцељујуће-развојне природе,тј. намене, које спроводимо преко Оливера, те вам је вероватно познат поступак који следи и у овом случају. Дакле, када осетите да сте успели да досегнете смирење на сва три нивоа вашег бића: физичком, емоционалном и мисаоном, изговорите у себи следећу молбу:

"Молимо Духовне Енергије Универзума да на нас делују на такав начин, који ће резултирати саставом антитела у нашој крви као што је он био пре трудноће и порођаја"

и ми ћемо учинити све што је у нашој моћи да вам помогнемо у том смислу.

Требате знати да наша исцељења, односно исцељења која упућејмо Деци Земље нису тренутна, јер би на тај начин код вас довела до једне врсте стреса на сва три поменута нивоа вашег постојања. Из тог разлога она су блага, постепена и пријатна, тако да уколико имате доста дневних обавеза можда их нећете запазити. Но и поред тога, она ће деловати на вас и ваше здравствено стање на један спонтан, пријатан и постепен начин који ће водити вашем исцељењу до оног нивоа, који је могућ за ваше тренутно животно стање и околности - укључујући ту и вашу Дарму.
Молбу можете изговарати увек када осетите потребу за тиме, не чешће од једне молбе дневно за поменуто исцељење.

Ето, чини нам се да смо овим успели да у потпуности одговоримо на молбу коју нам је Оливер упутио и на тај начин побољшамо квалитет живота жена на планети Земљи.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

23 март 17-те године ере Водолије - Београд/Србија