224   
О УЛОЗИ И ВАЖНОСТИ ЖЕНÂ У РАЗВОЈУ ЉУДСКЕ ВРСТЕ

Оливере, изразили сте жељу да се што је могуће боље и детаљаније упознате са начинима на које је могуће помоћи женама, нарочито када су у питању трудноћа и порођај, па ево, искористићемо ово каналисање да вам изађемо у сусрет када је у питању та област ваших интересовања.

Жена је одувек привлачила пажњу супротног пола — што наравно важи и у супротном смислу. Но, некако правила игре,тј. односи међу половима у вашој — хомо сапиенс врсти, тако су распоређена да мушкарци увек обигравају око женâ. Ово наравно није карактеристично само за вашу врсту, већ и за све остале врсте које живе на планети Земљи.

Код вас — Деце Земље која се развијате кроз врсту хомо сапиенса, ти односи су можда најуочљивији, пре свега због широке лепезе њиховог испољавања. Многе области живота на неки немушти или боље речено прећутни начин, резервисане су за жене, као физички слабији пол у вашој врсти. Мушкарци су пак много јачи и лакше им је да преживе тешке услове живота, који им понекад могу бити наметнујти од стране других.

Стога, ваше друштво несвесно је, тј. спонтано, развило такав облик друштвених односа, у којима су жене као физички слабији пол поштеђене излагању екстремним напорима током живота. То не значи да је њихов живот лагодан — далеко од тога, него да је на неки начин систематизован известан број послова који одговарају психо-физичким карактеристикама женâ. Један од тих «послова» јесу трудноћа и порођај.

Од кад постоји врста хомо сапиенса — значи од пре неких 200,000 година, основни «посао» женâ састојао се у продужењу и увећању врсте хомо сапиенса, кроз племенски, касније и породични облик живота. Жене то наравно нису доживљавале као неку посебну обавезу — нарочито не као «посао», већ је рађање и подизање деце за њих представљало уобичајену и њима драгу обавезу, карактеристичну за њихов пол. Мушкарци су ишли у лов и рат како би одбранили племе и територију коју насељавају, док су се жене бринуле о деци, припреми хране, уређењу дома и хиљадама пратећих ситних обавеза и послића који чине свакодневни живот једне заједнице/породице.

Све ово текло је уобичајеним ритмом вековима, да би се почетком 19-ог века ствари почеле мењати из корена. До јуче тихе, благе и послушне, жене су готово преко ноћи постале прилично бунтовне и захтевне како на плану међуполних односа, тако и на пољу личног развоја. Све више жена захтевало је да се њихова права ускладе са правима која имају мушкарци, што у прво време није било прихваћено са одобравањем од стране истих — мислимо на мушкарце, наравно.

Они који су предњачили у том противљењу били су — погађате јел да :), свештеници и монаси демонских секти које су држале власт у друштвима широм света. То противљење међутим није им помогло да спрече бунтовни покрет, који је за непуних 100—120 година успео да жене трансформише у бића потпуно равноправна са до тада неоспорно привилегованим мушкарцима. Најзаслужнији за ову трансформацију женâ били су — и даље су, припадници хуманистичко-слободњачких удружења и покрета.

Набрајати њихова имена не би имало сврхе у овом случају, но, сигурни смо да ће свако од вас успети да пронађе нека од тих удружења, која несебично помажу све оне чија су људска и сва остала припадајућа права брутално погажена. Захваљујући њиховом несебичном раду, свест и животи милијарди женâ трансформисани су и даље се трансформишу широм планете.

Говорили смо већ о томе колико је много бола нанесено женама током протеклих 8,000 година ваше цивилизације и сигурно нећете бити превише изненађени ако вам кажемо да су иницијатори тих «казнених експедиција» ка женама били — и остали, свештеници и монаси демонско-црномагијских секти које ви зовете «религијама». Њима је било веома важно да што је могуће више потисну и изобличе свест женâ на планети Земљи, јер су оне — жене, каналисали смо већ о томе, корење Љубави на планети Земљи.

Неки ће израз «корење Љубави на планети Земљи» схватити на један рекли бисмо метафорички начин, но, ми бисмо вас замолили да покушате да га схватите онако како смо ми то и навели — што је могуће дословније.

У једном ранијем каналисању говорили смо о томе да жене нису идеалне и безгрешне, и сигурни смо да ће готово сваки мушакарац моћи да наведе барем једно лоше искуство које је имао са неком од њих. Но и поред тога, жене представљају бића-свести која у великој мери могу променити живот људске врсте на вашој планети. Свака жена у себи носи толику количину љубави и пожртвованости спрам других — обично деци и супругу, колико сваки од мушкараца који читају ово каналисање не могу сакупити током десетина и десетина животâ.

Из тог разлога жене су за нас — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, веома важне. Из тог разлога Оливер се несебично труди да што је могуће више помогне женама да схвате ко су и шта су њихови животни циљеви на овој планети. Из тог разлога мати Геа — ах, мати Геа која се сва састоји из најфинијег ткања енегија Љубави, бави подршком, исцељењем и вођством женâ - од оних које бисмо могли назвати прамајкама, до девојчица које су први пут своју косицу увезале у кику.

Разлог те наше пажње — мислимо на сво троје које смо поменули у претходним реченицама, јесте несебична Љубав и поштовање која осећамо спрам жена што обитавате на планети Земљи.

Иако то није било у плану, током каналисања контактирала нас је мати Геа и замолила да пренесемо поздраве љубави и подршке свим женама на планети Земљи, а посебно да пренесемо поздраве љубави и подршке Оливеру који се несебично труди око њих. Желимо да вам обзнанимо да је Оливер већ извесно време ушао у Просветљење, чиме је постао Једно са свиме што постоји у Универзуму. Но, та Једнота није утицала на њега да заборави на лепоту и Љубав који зраче из сваке жене када је њено стање свести ослобођено патње и бола.

Из тог разлога Оливер осећа јаку привлачност и заинтересованост за судбину и живот женâ, иако код њега не постоји било шта што би личило на заинтерсованост на нивоу личних веза. Уласком у Просветљење особа надилази нагоне физичког тела — конкретно мислимо на сексуалност, док се брисањем Ега губи могућност успостављања енергетских веза на нивоу чакри са њим, односно од стране њега.

Ово наводимо како бисмо вам скренули пажњу да његова заинтересованост за бољитком женског рода нема неки облик личне користи, већ је у потпуности несебична и испуњена Љубављу и поштовањем за све жене планете Земље. Из тог разлога — између осталих, Оливер има подршку и заштиту мати Гее, која је заштитница свих жена на планети Земљи.

На крају овог каналисања желели бисмо да скренемо пажњу свим мушкарцима који читају ово каналисање — а посебно свим мушкарцима запосленим у Гестапоима широм света — не само србијанском, да воде рачуна о томе како се понашају према женама. Много је грешака које свака жена може направити током везе/брака, али је мали број њих — рекли бисмо тек једна-две, које заслужују ваш одговор који бисмо назвали «грубим». Ниједна врста грубости према женама није подржана — и никада неће бити, од стране нас — Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум.

Стога, уколико ваш однос са женом са којом сте у вези/браку није задовољавајући, по нама најбоље решење је да се што је могуће тише разиђете и пронађете нове животно-емоционалне партнере. Никада од кад је Универзума — значи бескрајно дуго, ниједна духовна свест није подржала — и никада неће, ниједан облик кажњавања или злостављања женâ на планети Земљи. Подсетићемо вас поново, да су жене корење Љубави на планети Земљи, те бисмо вас замолили да о томе промислите што је могуће дубље и детаљније.

Поздрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије Универзума

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

14 март 17-те године ере Водолије — Београд/Србија