223 
О ТРУДНОЋИ И ПОРОЂАЈУ — ДУХОВНО ВИЂЕЊЕ

Оливере, замолили сте нас за каналисање о трудноћи и порођају, како би се на неки начин — уколико уопште постоји начин за тако нешто, женама олакшала ова два процеса.

Нажалост, али трудноћа и порођај су два физиолошка процеса на које ни ми — Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, не можемо утицати на начин који би довео до већих измена — позитивних наравно, током та два процеса. Физиологија жене и физиологија фетуса бебе усклађене су на начин који можда на први поглед изгледа прилично захтеван и тежак по жену, но, узрок томе није у нечијој злој намери или жељи да жене пате током трудноће и порођаја.

Узрок ових проблема требате тражити у вашем окружењу или да будемо прецизнији, у јачини гравитационе силе која влада на површини ваше планете. Захваљујући њој, фетус има могућност да непосредно до пред порођај досегне раст и тежину који су уобичајени за људску врсту, која се развија и живи на планети Земљи.

На некој другој планети, са другачијом јачином гравитационе силе, фетуси, тј. бебе, би непосредно до пред порођај досезале већу или мању тежину и узраст. Дакле, ништа није до вас, већ је све што се дешава током процеса трудноће и порођаја регулисано појавама које су изван могућности људског утицаја на њих.

Све ово што смо рекли може оставити помало депримирајући утисак на читаоце — нарочито на његов женски део, те ћемо искорисити прилику да им ипак помогнемо са неколико практичних савета.

Први савет који бисмо им дали, јесте да не зачињу дете у пролеће, уколико су то у могућности.

Разлог за ово требате тражити у појавама које су у пролеће најактивније, а које својим деловањем имају негативно дејство на људску врсту. Ту пре свега мислимо на кијавице, прехладе, грип… и остале болести које се јављају у пролеће. Међутим, колико год да вам изгледа да су те болести сувише наивне и благе да би представљале препреку зачећу бебе, ми вас уверавамо да је ситуација супротна од тога. Свака болест колико год да је наивна — односно блага, слаби организам и доводи га у стање једне врсте самоодбрамбеног преусмеравања. Такво стање организма са собом повлачи сет повезаних физиолошких процеса који сви до једног слабе организам уколико се он на неки начин у међувремену изложио додатним напорима. Као што верованто наслућујете, трудноћа представља приличан и рекли бисмо дуготрајан напор по организам жене, који може узроковати — односно који може довести до појаве разних болести код фетуса-бебе.

Из тог разлога, уколико можете гледајте да избегавате зачеће деце у пролеће.

Други савет који бисмо вам дали везано за трудноћу и порођај, односио би се на одржавање хигијене жене.

Ово на први поглед може деловати помало чудно, с обзиром да готово све жене воде доста рачуна о личној и породичној хигијени. Но, ми бисмо под појмом «одржавање хигијене жене» подразумевали психо-емоционалну хигијену, која је веома важна — нарочито у трудноћи и након ње.

Жена може имати приличне осцилације својих психо-емоционалних енергија током трудноће — па и након порођаја, које иначе не би биле карактеристичне по њу. Како ове осцилације могу негативно утицати на развој фетуса, препоручујемо вам да сваког дана изговарате у себи одговарајућу молбу — коју ћемо ускоро дати, која ће вам помоћи да се смирите и осетите све благодети стања у коме се налазите.

Молба гласи:

"Молимо Духовне Енергије Универзума да нас заштите од свих негативних дејстава током трудноће»

и ми ћемо вам најбоље што умемо радо изаћи у сусрет.

Трећи савет тиче се младих девојака које понекад непажњом и незнањем доведу себе у веома проблематичну ситуацију.

Већина девојака осећа у себи прилично јак налет енергијâ живота и младости, што им на неки начин може штетити. То значи да тада долази до једне врсте младалачке опијености животом, која може резултирати непланираним рођењем бебе. Ово рођење уместо да буде дочекано са радошћу и весељем, обично се дочекује као једна врста казне, о којој се требате бринути до краја живота. Иако беба не разуме речи које изговорате, те иако није у могућности да чита мисли, она непогрешиво осећа ваш емоционални став спрам ње. Стога, уколико сте у ситуацији коју смо већ навели, било би добро да до детаља испланирате и проверите ваше животне приоритете. Уколико се у њих не уклапа беба, она ће код вас бити извор сталне нервозе, а у неким случајевима и мржње. Да се то не би десило, неопходно је да испланирате рођење ваше бебе у складу са плановима и условима живота ваше новосноване — званичне или незваничне, породице.

И четврти савет који бисмо вам упутили, односи се на ваш однос према беби.

Наиме, морате знати да је беба човек, тј. свест као што сте то и ви. Зато уколико се према њој будете понашали као према детету које нема никавих права, тада на један невидљив али крање ефикасан начин, разарате њен осећај самопоуздања који је у том добу веома нежан и осетљив. Понашајте се према њој са истим поштовањем као што се понашате према одраслима и неће проћи дуго времена, док плодови бебине захвалности не буду упућени на вашу адресу. Беба је човек као што сте то и ви, само јој је потребно неких 20-ак година док се не присети тога. Тада ће вас њена љубав и захвалност обгрлити и представљати правичну награду за стрпљење и уважавање које сте испољили према њој, у њеним раним годинама живота.

Тако је то у Универзуму — све што чините другоме, чините себи, једина разлика је у томе што се већина узвратних дарова — како добрих, тако и лоших, убиру у наредним инкарнацијама. Међутим, неки ваши поступци могу своје позитивне дарове дати и током текућег живота, као што је то случај у примеру који смо управо навели.

Поздрављамо вас Децо Земље и желимо вам да уживате у мајчинству, дару, који вашој врсти омогућава да се из генерације у генерацију инкарнирате и на тај начин настављате са духовним развојем.

Духовне Енергије Универзума

 

СЛИЧНО:
КАД РОДЕ СВИЈУ ГНЕЗДО
ЕНЕРГЕТСКА ПОРОЂАЈНА РАНА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

13 март 17-те године ере Водолије — Београд/Србија