222  
О ЕНЕРГИЈАМА МИРА

Оливере, замолили сте нас за каналисање о енергијама Мира, како би особе које не медитирају и у ширем смислу не баве се духовним развојем, могле своје ауре да испуне енергијама Мира. Ово је важно не само из разлога што ће повећано присуство енергија Мира у њиховим аурама имати благотворан и смирујући ефекат на њих, већ и стога што су енергије Мира у аури неопходан предуслов како би се у њој усталиле и енергије Љубави, о којима смо говорили у претходном каналисању. Тек када се садржај ауре испуни овим двема енергијама, код особе ће се јавити дубоки осећај унутрашњег спокојства и мира.

Енергије Мира — као уосталом и енергије Љубави, спадају у духовне енергије, што значи да имају свој извор на Духовном Плану. То је пре свега значајно из разлога што духовне енергије — односно енергије које имају свој извор на Духовном Плану, не могу бити «уништене» - ако можемо тако да се изразимо, дејством енергија црномагијског порекла. Таква дејства на њих не могу произвести штету, али их могу узнемирити и присилити да напусте ауру дотичне особе. Стога су енергије Мира и Љубави две енергије којих најмање има у аурама Деце Земље. Већ смо помињали да је пречник ауре 24 метра, те да је сама аура испуњена разним садржајем, при чему сваки од њих има одговарајућу функцију.

Аура може — обично и јесте, бити испуњена разним врстама негативних енергија, од којих су најчешће Енергије Зла у виду негативних и злонамерних енергетских змија и Црви, чија је улога да својим деловањем готово неприметно разарају енергетску структуру чакри и енергетских токова.

Све ово помињемо из разлога што уколико у аури има већи број Енергија Зла, тада је готово немогуће у њој усталити енергије Мира и Љубави. Да бисте успели у томе, неопходно је претходно обавити исцељење ваших чакри и ауре, затим редовно чистити ауру од присуства Енергија Зла и Црва, и тек након тога замолити енергије Мира и Љубави да испуне ауру.

Овај процес није нешто што ће трајати пар дана или месеци, већ је то процес дубоке трансформације и исцељењâ које ће трајати читавог вашег живота. Стога уколико спадате у групу особа које би хтеле све одмах и сада, мораћемо да вас разочарамо. Област духовности по својој природи коципирана је тако да вам ништа што сте остварили вашим духовним радом и залагањем не може бити ускраћено, али истовремено важи и то да вам ништа што вам не припада неће бити поклоњено.

Схватили сте сада логику Духовног Плана, зар не?

Е па, сада када смо вам појаснили како функционише духовност, могли бисмо да пређемо на опис начина на који ћете успети да у своју ауру каналишете енергије Мира. Систем који користимо већ је проверен у случају енергија Истине, Слободе и Љубави, те ће вам бити лако да се привикнете на поступак када су у питању и енергије Мира.

Дакле, поступак тече на следећи начин — заузмите положај као у случају чишћења Развојне Свести Душе и у себи изговорите следећу молбу:

"Молимо енергије Мира да испуне нашу ауру»

и оне ће учинити све што је до њих да вам изађу у сусрет. Морате имати на уму да су енергије Мира веома «благе и тихе» енергије — ако можемо тако да се изразимо, стога уколико нисте сензитивни можете помислити да до каналисања ових енергија у вашу ауру није ни дошло, иако сте изговорили молбу енергијама Мира.

Ми вас уверавамо да јесте — односно да ће увек након изговарања молбе енергијама Мира, оне одговорити на начин што ће у вашу ауру каналисати поменуте енергије. Зато имајте стпљења и временом ће се ваша сензитивност на енергије које каналишете повећати.

Ето, чини нам се да смо овим заокружили све што је било неопходно како би особе које се не баве духовним развојем и медитацијом, у своје ауре каналисале енергије Истине, Слободе, Мира и Љубави.

За енергије Мира важи исто као и за енергије Истине, Слободе и Љубави — да независно од других молби које упућујете, једном дневно — након извесног времена и увек када осетите потребу за њиховим појачаним присуством у аури, можете замолити за каналисање енергија Мира у вашој аури.

Овим завршавамо каналисање о енергијама Мира и подрављамо вас Децо Земље.

Духовне Енергије 


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

11 март 17-те године ере Водолије — Београд/Србија