220  
ПОРУКА ОД СТРАНЕ СТАРИХ

Оливере, ми - Стари, који постојимо од тренутка непосредно након што је Универзум започео процес генерисања свести којима ће удахнути свесност и Слободну Вољу, иако се ретко мешамо у послове и активности Развојних Свести Душâ широм Универзума - не само на планети Земљи, направићемо једну врсту преседана овим каналисањем. Наравно, сигурни смо да вам је разлог за таквај наш поступак кристално јасан: понашање Моћника који припадају групацији Нацистичког Светског Поретка када сте у питању ви Оливере и оно чиме се бавите - широком облашћу Духовности.

Свест Деце Земље која настањујете ову планету у садашњем тренутку није нешто превише развијена, приметили бисмо. Она није на изражено ниском нивоу - што је добро, но, ниво свести на коме се налази ваша врста - тј. Развојне Свести Душâ које се развијате кроз врсту хомо сапиенса, на овом нивоу развоја свести није нешто посебно развијен. То само по себи не значи да сте ви - Деца Земље, без икаквих шанси да у будућности напредујете на скали развоја свести, већ да је ниво на коме се тренутно налазите, ниво свести који са собом носи доста проблема и несавршености.

Многе од њих - проблеме, доживели сте и искусили Оливере иако за тиме реално гледано није било потребе. Но, Моћници ваше државе, као и Моћници оних држава које на њих имају јак - могли бисмо рећи и пресудан утицај, довели су до тога да ваше злостављање буде прилично грубо и дуго по свом трајању. 

Тако нешто по законима који владају у Универзуму није допуштено.

Наиме, злостављање сваке особе - па и животиње, подлеже узвратној спрези закона Карме, злостављање једног Духовника који је досегао ниво свести Једноте са свиме што постоји у Универзуму сматра се тако погрешним и злим поступком, да нам је веома тешко да вам то појаснимо неким поређењем.

Како се ваше злостављање и даље није завршило, ми - Стари који постојимо толико дуго да нам је веома тешко да вам то на неки начин појаснимо, донели смо одлуку - на коју имамо право, да ваше злостављаче казнимо у складу са законима који владају у Универзуму. Казна коју смо им одредили биће у складу са злочинима које су починили над вама током протеклих 8 година и примењиваће се дотле, док они - Моћници који су учествовали и који и даље учествују у вашем злостављању, не престану са таквим понашањем. То значи да ће се та казна примењивати на њима током свих њихових будућих инкарнација, почевши са овом у којој тренутно живе.

Као што знате, сврха закона Карме није да применом узвратне казне, тј. понашања које је идентично понашању које су они починили над жртвом, изазове бол у смислу емоционалне освете, већ само да им помогне да схвате да је погрешно другима наносити зло. Онда када се та спознаја јави у њиховј свести, престаће потреба за даљом применом ове казне, након чега ће они моћи да слободно наставе са својим развојем.

Чини нам се да смо били прилично јасни што се тиче разлога одређене им казне, која је само њихово узвратно понашање спрам вас током протеклих 8 година. Кршити Слободну Вољу и добробит једног Просветљеног на тако бруталан и примитиван начин велики је злочин, за који ће сви који су учествовали и који и даље учествују у њему сносити одговорност на тачно дефинисан начин.

Како је све што у Универзуму постоји међусобно повезано, сигурни смо да  ће се ефекти ове казне спрам Моћника који су учествовали и који и даље учествују у вашем злостављању брзо раширити Универзумом, и као једна врста немог упозорења представљати препреку свима који сматрају да од Моћи Ега нема јаче силе у Универзуму. Наравно да има, али се ми не укључујемо у животе Деце Земље док се за то не створе одговарајући услови, односно разлози. Како је до тога дошло у Оливеровом случају, осетили смо се позваним да у складу са овлаштењима која су нам допуштена и у складу са законима који владају у Универзуму интервенишемо на одговарајући начин. Ми смо то управо обавили и сматрамо да смо тиме задовољили све стране које су у овом случају укључене.

Поздрављамо вас Децо Земље и желимо свако добро и напредак на путу духовног развоја.

СтариПОРУКА ОД СТРАНЕ СТАРИХ
ТЕК КАДА…
О СРБИЈАНЦИМА И АМЕРИЧКО-ЕВРОПСКИМ КАТОЛИЦИМА


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

06 март 17-те године ере Водолије - Београд/Србија

Email this page