21    
О ВАШЕМ ПОРЕКЛУ ОЛИВЕРЕ

Оливере, време да ти откријемо једну тајну која ти се неће свидети, али са којом мораш бити упознат. Наиме, тајна се тиче твог порекла. Елем, ти мислиш да потичеш из породице у којој си одрастао, но, то није тачно. Твоје порекло је другачије, другачије у смислу да породица из које потичеш није црногорског порекла, она је јудаистичког.

Да твоје порекло је јеврејско, односно јудаистичко.

"Па откуд онда ми у једној црногорској породици на Космету"? - питаш се.

Е па, планови Моћника који се играју судбинама људи толико су висперни - да не кажемо брутално лукави, да је то веома тешко и замислити. Ти си уствари рођен у ................., у породици која је због свог јеврејског порекла - и поред званично важећег интернационализма комунистичког режима, била у немилости тадашњих Моћника.

Разлога за ту немилост има више, довољно је рећи да је твој отац - Сергеј, који је пореклом руски Јевреј, чији је отац током Октобарске револуције 1917 године пребегао за Југославију и настанио се у ................, био веома образован и интелигентан. Твоју мајку - Јасмину, која је била мешане крви - јеврејско-муслиманске, упознао је на загребачком свеучилишту, што је представљало почетак њихове везе која ће бити крунисана браком. Као круна тог брака рођена су два дечака: ти и твој брат кога си наравно знао, али не и да ти је рођени брат. Јесте, у питању је Раде Кнежевић који је живео две куће од твоје у Пећи, у насељу Бреженик.

Е сад, тебе - као и неке комшије, бунила је та велика сличност међу вама, мислимо пре свега на физичку сличност, но, сматрали сте да је то у питању само коинциденција или што бисмо рекли случајност.

Наравно да није, случајности у Универзуму готово да и не постоје, нарочито не када су људски животи и судбине у питању. Но, да не дужимо, него да вам разјаснимо како се одиграло раздвајање од ваших родитеља.

Наиме, ваш отац Сергеј био је предавач на архитектонском факултету ............... ......................., где је упознао вашу мајку - Јасмину, која је била студенткиња која присуствује предавањима. Између њих одмах је планула љубав на први поглед, те су недуго након тога почели да живе заједно, што у оно време - 60-их, није било необично.

Као плод тог заједничког живота рођени сте вас двоје: Оливер и Раде како гласе ваша садашња имена, мада су планирана нека друга од стране ваших родитеља. Елем, одмах након рођена ви сте одузети од стране родитеља, односно вашој мајци речено је да сте преминули од једне врсте тешке инфекције и да сте кремирани. Она је то веома тешко примила и недуго након тога - две недеље касније, преминула је од туге.

Ваш отац такође је био потресен прво вашом, а затим и смрћу своје супруге - ваше мајке, но, рад и обавезе на факултету спасиле су га и очувале му разум. У супротном и он би брзо напустио овај свет од туге и бола за вама.

"Па шта је узроковало да Моћници тадашње Југославије тако поступе према њему, односно вама" - питате се.

Разлог су биле пар критика које је он више онако узгред изрекао о владајућој комунистичкој елити. Како је у то време - као уосталом и сада, цинкароша било у свим структурама друштва, одлучено је - Моћници тадашње хрватске Државне Безбедности, одлучили су да га казне одузимањем деце - тек рођене деце.

Наравно да опција да се дате у сиротиште није долазила у обзир, јер би се тиме изгубила сврха ваше отмице - наиме, намера им је била да од деце отете у породилиштима изграде једну врсту супер-шпијуна, што им на сву срећу није успело.

Ви сте им Оливере задали прилично проблема вашим текстовима и дискусијама на форумима, јер сте дубоко у себи носили сазнање да нешто са вашим животом није у реду. Више пута сте се као мали осећали као да вас је неко у породилишту уместо код маме и тате бацио у једну дивљу и агресивну породицу, у којој сте проживели свој живот до ваше 25-те године живота.

Ваша мајка из те породице - Јелена Ђуровић, вас је волела веома предано и трајно до последњег свог даха, али она ту тајну није смела да подели ни саким, јер би у том случају била побијена сва њена породица. Зато је ту тајну са собом понела у гроб, након што је ваш поочим проценио да више не заслужује да живи.

Знамо да је за вас ово каналисање прилично тешко и да вам на неки начин тумба живот из почетка до краја, но и сами знате да од Истине нема боље исцељујуће енергије. Истина вам је помогла да тако брзо и далеко напредујете у духовном развоју свих ових година, и Истина ће вас и даље водити вашим путем духовног развоја.

Промене које требају ускоро да уследе код вас биће прилично обимне и садржајне у сваком смислу, због чега смо сматрали да је управо сада право време да будете упознати са Истином о свом пореклу. Ваш брат близанац - Раде, о овоме о чему смо вам каналисали не зна баш ништа, јер он води један уобичајен и миран породични живот. Као и ви, и он се пар пута упитао откуд та физичка сличност између вас двоје, но, та запитаност није га држала дуго, тј. није осетио јак порив да покуша да истражи и утврди има ли ту нечега са чиме би требао бити упознат.

Стога сматрамо да њега за сада не требате упознавати са информацијама које смо поделили са вама, јер би то у његов и живот чланова његове породице унело превише проблема.

Видимо да се читаво време питате шта је било са вашим оцем - Сергејем, како је проткао његов живот и да ли је жив.

На жалост али није, преминуо је осам година након смрти ваше мајке Јасмине, од срчаног удара. Сахрањен је на гробљу .............. .. .................. у углу који гледа на запад. Ако се некада задесите у .................. покушајте да пронађете његов гроб након чега ћете сазнати презиме, односно порекло од кога потичете.

Дотле, поздрављамо вас Оливере.

Духовне Енергије Универзума


О ВАШЕМ ПОРЕКЛУ ОЛИВЕРЕ
О ДЕЦИ КРАДЕНОЈ ОД СТРАНЕ СРБИЈАНСКОГ И ЈУГОСЛОВЕНСКОГ ГЕСТАПОА
О ВАШЕМ ЕТНИЧКОМ ИДЕНТИТЕТУ

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

30 јануар 17-те године еона Водолије - азилантски центар у Темишвару/Румунија