21  
О ДЕМОНСКОЈ ПРИРОДИ РЕЛИГИЈА

Више пута до сада каналисали смо текстове у којима смо износили чињенице које су јасно указивале на то да су религије које ви исповедате и којима припадате као верници, по својој унутрашњој суштини и циљевима којима стреме демонске организације. Ово наше мишљење, односно став, о религијама поткрепили смо са неколико каналисања у којима је на један прилично отворен и директан начин то речено. Но и поред тога, због ниско развијене свести, већина читалаца изгледа да није обратила превише пажње на оно што смо каналисали - везано за демонску природу религија.

Ми свакако не можемо никога натерати - нити то желимо, да прихвати неку информацију као Истинуту уколико он/она то не жели, но с друге стране, сматрамо да је оно што смо изнели у тим каналисањима морало да упали аларме у вашој свести, који би вам указали да то што смо рекли даје појашњења за догађаје у вашем свету за које никако нисте могли наћи објашњења.

Нажалост, понављамо нажалост, то се није десило и већина читалаца наставила је свој живот као да у њиховој свести нису боравиле информације које им могу битно - да не кажемо трагично, променити живот и поглед на свет. Но, тако је то када се превише уљуљкате у знање које поседујете и када је то знање још праћено удобним позицијама моћи, тада је свест прилично затворена за све што ремети ту идиличну хомеостазу односа.

Нама то свакако не смета због нас - Духовних Енергија Унвиверзума, јер се наше поимање стварности битно разликује од вашег, него је све што смо каналисали имало пресудну важност за даљи опстанак и развој људске врсте. Они који су најодговорнији у том процесу - Духовници и Духовни трагаоци, учинили су и даље чине све што је до њих, међутим како је њихов број прилично мали, а друштвени статус и утицај на оне који доносе одлуке готово никакав ове информације нису проузроковале одговарајуће закључке и самим тиме, одговарајуће промене модела понашања људске врсте.

Нама је жао уколико то неко доживи као досађивање, али морамо напоменути и подсетити све оне који управо читају ове редове да сте загазили у другу деценију Еона Водолије, еона у коме важе нови модели понашања и размишљања. У Еону Водолије акценат ће бити на интелектуално-креативном развоју Деце Земље који ће знатно помоћи вашој врсти - односно Развојним Свестима Душâ које се развијају кроз вашу врсту, да прилично убрзају свој духовни развој. Напоменули бисмо да се интелектуално-креативно и духовно додирују, и да је то природан пут духовног развоја који ће омогућити да што је могуће већи број вас урони у свет Духовног Плана.

Они који желе то да зауставе, они који упорно раде на заглупљивању и демонизовању људске врсте, јесу демонизовани црномагијашки свештеници и монаси ваших религија. Њима је у интересу да зауставе развој људске врсте, јер то представља суштину организацијâ на чијем челу се налазе већ хиљадама година.

Па зар вам није јасно да сте се за неких 150-200 година колико траје узлет хуманистичке мисли развили десетинама и хиљадама пута више, него за протеклих 8.000 година људске цивилизације од кад су вам прикачене Развојне Свести Душâ, односно од када сте се ви као Развојне Свести Душа повезали са хомо сапиенсима током којих су вашу цивилизацију водили и њоме управљали демонизвани црномагијашки свештеници и монаси.

Ми добро знамо да је страх који осећате спрам њих, као и страх који сами генеришете због несигурности у оно што ће се десити сутра изузетно велики. Ми знамо и ми видимо сваку вашу мисао, емоцију или осет који сте икада доживели током свог живота. Све то и још много више, познато нам је, нама - Духовним Енергијама Универзума које прожимамо и испуњавамо читав Универзум.
Због тога, због тих сазнања о вама и вашим животима, због страхова и незнања којима сте испуњени трудимо се да вам уз помоћ Духовника помогнемо да превазиђете то стање страха и незнања, и да наставите успон ка мисаоно-духовном нивоу свести. Из тог разлога, доста каналисања посветили смо религијама и њиховој негативној улози коју имају над вашом врстом.

Због тога, они који се труде да те информације учине доступне јавности изложени су невиђеном прогону и злостављању које иде толико далеко да се њихови животи доводе у опасност.

Сматрамо да је такво понашање према онима који су постали Једно са нама - Духовним Енергијама Универзума, недопустиво, због чега смо покренули сет утиција и променâ које ће не нарушавајући ничију Слободну Вољу довести до тога да се престане са њиховим злостављањем и да им се омогући Слобода деловања и рада у оним областима духовности за које они осете потребу да се испоље.

Док те промене - односно дејства, не постигну своје максимално деловање, неопходно је да протекну пар месеци или година, у зависности од тога колико је обимно деловање на особу или организацију неопходно како би он/она престали са прогоном и злостављањем Духовника. Док се то не догоди, замолили бисмо све који су вољени да помогну да што је могуће пре изађу у сусрсет Духовницима који су под прогоном, да их заштите и уколико су у могућности обезбеде неки облик боравишта или склоништа у којем би они могли да се баве оним што им је и сврха.

Надамо се да ће ова наша молба допрети до срца - односно Развојних Свести Душâ оних који су истовремено и у могућности да ставе под заштиту Духовнике изложене прогону и злостављању, што ћемо ми на неки од нама доступних начина знати да ценимо.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

28 септембар 16 године ере Водолије - Нови Сад/Србија