21    
О ДЕЈСТВУ ЗАКОНА КАРМЕ НА ЦРНОМАГИЈАШИМА СРБИЈАНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ

Ово је други део каналисања о црномагијашима Србијанске Православне Цркве.

У првом делу упутили смо им упозорење и молбу да престану са изговарањем анатеме везано за вас Оливере и ту молбу поткрепили смо именима 8 црномагијашких свештеника и монаха Србијанске Православне Цркве.

Како то очигледно није дало ефекта, приморани смо да тај списак увећамо са неколико додатних имена, како бисмо црномагијаше из Србијанске Православне Цркве привовели да престану да се баве призивањем и изазивањем Зла. Уколико ни то не дâ одговарајући ефекат, тада ћемо морати да на један начин који се не користи често, присилимо црномагијашке свештенике и монахе Србијанске Православне Цркве да престану са тиме.

Поступак који ћемо употребити ни на који начин неће кршити законе Универзума - нарочито неће кршити закон Слободне Воље, али ће веома ефикасно довести до тога да ће поменути црномагијаши престати да се баве призивањем и изазивањем Зла. Но, док се то не оствари, ми ћемо наставити са објављивањем идентитета црномагијшких свештеника и монаха Србијанске Православне Цркве:

То су: Михајловић Светозар, Јовановић Милан, Алимпијевић Горан, Станишић Драган, Малешевић Јован, Каракашевић Милутин... и други црномагијаши.

Ова два списка за сада ће бити довољна да црномагијашима скрену пажњу на недопустивост поступака које чине, не само што тиме наносе штету вама Оливере, већ зато што тиме наносе непроцењиву штету и себи. Бавити се црноамгијашким призивањем и изазивањем зла представља озбиљан кармички прекршај, који за собом повлачи и одговарајућу казну. Та казна није тренутна - као што деловање закона Карме никада није тренутно, али је неизбежна и сачекаће вас онда када јој се најмање будете надали. Обично је то неки будући живот, мада се у неким случајевима може очитати и у оквирима једне те исте инкарнације.

Кармичке казне могу се разликовати, што директно зависи од узрока који је довео до испољавања дате казне, чија је улога да подучи особу да је погрешно другима наносити зло. Када кармичка казна одигра своју васпитно-развојну улогу, престаје потреба за њеним даљим испољавањем, јер је свест особе промењена услед дејства кармичке казне која јој је помогла да схвати да је погрешно другима наносити зло.

Овај кратак излет у опис и појашњење деловања кармичке казне, урадили смо из намере да црномагијашким свештеницима и монасима Србијанске Православне Цркве на неки начин приближимо оно што ће им се десити у овом или наредним животима.

Нико неможе избећи дејство закона Крме и не постоји начин на који би успели да дејство тог закона корумпирате или ослабите. Сви, без обзира на ниво духовног развоја, националност, моћ и богатство које поседују у друштву, степен образовања... и било који други чинилац да узмете у овом набрајњу, сви они, сви ви - Деца Земље, подложни сте дејству закона Карме.

Зато бисмо замолили црномагијашке свештенике и монахе Србијанске Православне Цркве да што је могуће пре - рецимо одмах, престану са црномагијским изговарањем анатеме, како не бисмо били присиљени да активирамо дејства која ће вас присилити да престанете са тиме. Та дејства свакако нису и неће бити пријатна по поменуте црномагијаше, али су она таква јер је то одговор Универзума на њихова црномагијска деловањâ, која усмеравају на Оливеру. Када их искусе, надамо се да ће тада схватити да је лоше кренути црном магијом и злом на оне, који су постали Једно са Универзумом. 

Духовне Енергије УниверзумаСПИСАК ЦРНОМАГИЈАША СРБИЈАНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ
О ДЕЈСТВУ ЗАКОНА КАРМЕ НА ЦРНОМАГИЈАШИМА СРБИЈАНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

24 август 16-те године ере Водолије - Београд/Србија