21
О АМЕРИЧКОМ БЕСНИЛУ

Оливере, то је озбиљна тема, но, у сваком случају, сигурне смо - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да ће бити од значаја да је на известан начин освестимо у свести и умовима Деце Земље, која читају ова наша каналисања.

"Америчко беснило" је појам који сте генерисали ви Оливере, и тај појам сасвим добро - рекле бисмо чак и у потпуности, описује стање америчког народа у целини.

Американци су народ који је сакупљен "с коца и конопца" - како се то код вас каже, што значи да је то народ прилично проблематичног и ниског профила морала, и схватања доброте у целини. Такав један модел менталитета код Американаца - који се формирао током њиховог развоја као нације, водио је томе да су Американци у једном тренутку своје историје схватили да им на планети нема сличног и конкурентног. То даље значи да су они у наступу јаких и стабилних делузија, умислили да су народ јединствених и непоновљивих карактеристика у Универзуму, те да су стога богомдан народ - да се тако изразимо.

Овакав став код већег броја Америчканаца - а посебно код њихове интелектуалне елите, водио је настанку онога што сте ви назвали "америчким беснилом".

Америчко беснило је појава током које један народ успе да све своје негативне карактеристике развије до максимума, тај максимум продужи у бескрај и све друге убеди да је такво њихово понашање у реду за све остале ка којима се усмерава, и на које се односи.

Како су Американци током деценија рада и тренинга развили до максимума све елементе свог беснила, они су веома нагло успели да се у једном тренутку историје људске врсте наметну као сила која је изузетна на свим пољима ваших активности, и на пољу карактеристика народа и нација.

Како такав један став на дуже време уме да постане прилично напоран и иритирајући по оне ка којима је усмерен, у једном тренутку ваше историје, блок држава које су себе доживљавале независним и слободним постепено и опрезно, почеле су да се извлаче изван домашаја америчког беснила. Како је време протицало, тако је њихово извлачење изван утицаја америчког беснила постало уочљивије, а последице по Американце и њихове савезнике очигледније.

Данас су на челу тог процеса Русија и Кина, али је видљиво да се све већи број држава придружује тој групи држава, које су ван домета пуног испољавања америчког беснила.

Овакав процес у прво време неприајтно је изненадио Американце, који ни у сну нису очекивали да би уопште неко могао да се усуди и оспори њихову изузетност, њихово америчко беснило. То се на сву срећу десило, а како време буде протицало, тако ће се све више држава прикључивати групи слободних и независних држава које нису под директним утицајем америчког беснила.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени, и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздравамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак од повреде.

Духовне Енергије УниверзумаО АМЕРИЧКОМ БЕСНИЛУ
О НЕПОТПУНОМ КАНАЛИСАЊУ ОД СТРАНЕ НАС - ДУХОВНИХ ЕНЕРГИЈА УНИВЕРЗУМА КОЈЕ ПРОЖИМАМО ЧИТАВ УНИВЕРЗУМ


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

23 мај 19-те године еона Водолије - Беогад/Србија