219   
О МОЋНИЦИМА И ЗАКОНУ КАРМЕ

Оливере, желели бисмо да каналисање које следи буде схваћено што је могуће озбиљније, те ћемо у том циљу - односно због тога, изменити начин на који презентујемо информације, али само овај пут. Како ће то изгледати схватићете веома брзо.

Дакле, почињемо.

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, одлучне смо да злу које називамо Нацистички Светски Поредак станемо за врат - ако можемо тако да се изразимо. Ту нашу одлучност испољавамо на више начина, при чему су један од најчешћих каналисања током којих вам откривамо информације које појашњавају тамне делове ваше стварности. Оне - информације, иако на први поглед могу деловати необично, па и наивно, с обзиром да су истините, у себи носе семе побуне против Нацистичког Светског Поретка и оних који тај пројекат спроводе у живот.

Из тог разлога ви сте Оливере стављени под један рекли бисмо прилично суров програм злостављања, који је имао своје јаке и слабе фазе, али који и поред тога што смо их ми кроз каналисања која смо им упућивали замолили и даље није укинут.

Изгледа да су умови Моћника србијанског Гестапоа толико наркотизовани од утицаја енергија Моћи, да не постоји ни најмања шанса да схвате било шта што је по својој природи добро, паметно и поштено.

Нама је на неки начин непријатно да понављамо оно што смо већ више пута до сада рекли, али једини закључак који нам се намеће - када су у питању Моћници србијанског Гестапоа, јесте да су они на неки посебно перверзан начин демонизовани и да им та демонизованост не допуста да се уздигну на ниво свести који припада, односно на коме делује већина становника ваше земље - мислимо на Србију, наравно.

Стога у циљу заштите Оливера који је до сада био изложен прилично злом и интензивном злостављању, оформили смо један програм посебне заштите за њега који ће га на неки начин штити од негативних утицаја са било које стране да долазе, односно од било које школе црне магије.

Змајеви који се баве заштитом људске врсте од негативног утицаја Енергија Зла на свест људске врсте, одредили су му заштиту у виду личног чувара-Змаја, који има задатак да његову ауру чува и штити од негативних утицаја Читача Мисли и евентуалног негативног утицаја Демона, односно од генерисања с његове стране смртоносних Енергија Зла са задатком да делују на посебне делове Оливеровог енергетског система.

Све ово о чему говоримо може вам се учинити помало претераним, па и театралним, но, ми вас уверавамо да томе нема места. Никада у историји људске врсте од када ми - Духовне Енергије Универзума делујемо у позитивном смислу на вас - Децу Земље, није се десило да је неко са киме ми сарађујемо и учествујемо у његовом развоју успео да јавности објави толико велики број корисних и истинитих информација, као што је то успео он - Оливер.

Из тог разлога силе зла које имају веома велики број присталица на физичком плану ваше планете - посебно у Гестапо службама, према њему - Оливеру, током протеклих година понашали су се - и даље се понашају, на један крајње бруталан и непријатељски начин. Наши апели да се престане са тиме нажалост нису имали ефекта, већ су они - Гестапо агенти, како србијански, тако и католичко-муслимански наставили са његовим злостављањем.

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум никада се не мешамо у животе Деце Земље, јер бисмо тиме нарушили закон Слободне Воље. Но, то не значи да ми немамо право да заштитимо некога ко је ушао у Просветљење и тиме постао Једно са свиме што постоји у Универзуму.

Читав Универзум - онакав какав он јесте у овом тренутку, огледа се у Оливеру, али истовремено све што се дешава Оливеру огледа су и врши утицај на читав Универзум. Ову чињеницу истицали смо више пута до сада, у нади да ће Моћници који се играју са његовим здрављем и животом схватити њен дубљи значај. Нажалост то се није десило, а сви изгледи су да до тога неће доћи ни у будућности.

Према законима који владају у Универзуму, нико нема право да уништи нешто у чијем стварању није учествовао. Како поменути Моћници злостављањем Оливера нарушавају хармонију која влада у Универзуму, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум замољени смо од стране Универзума да зауставимо те негативне акције. То значи да је Универзум - свест која је створила све што постоји - видљиво и невидљиво, донела одлуку да у циљу заштите хармоничне структуре енергетског ткања Универзума имамо дозволу да на оне који прозводе - односно узрокују то дејство, делујемо на било који начин, који ће довести до тога да они у будуће престану са таквим деловањем.

У преводу, то значи да нам је дато допуштење да на брутално и злонамерно злостављање Оливера одговоримо на такав начин, који ће довести до престанка тих акција од стране Моћника које смо већ помињали. Ова дејства - мислимо на дејства са наше стране, неће бити нагла и брутална, јер то није у складу са природом наше свести. Она ће бити блага и постепена, али ће се њихово дејство осећати прилично дуго - вековима, рекли бисмо.

Стога уколико приметите да постепено и на неки благ начин све оно што сте сматрали вашом снагом и моћи копни, знајте да је то у питању одговор нас - Духовних Енергија Универзума које делујемо по молби самог Универзума у циљу заштите како Оливера, тако и Универзума од њиховог даљег злостављања.

Ово не значи да он - Оливер, не може бити изложен некој врсти животне непријатности, већ да ће све акције и поступци који су намерно усмерени и испланирани да му се нанесе зло или нека врста бола, бити на одговарајући начин кажњени.

Закон Карме прожима читав Универзум и нико му не може избећи, нити га на неки начин изиграти. Све што чините другима, чините себи - мада тога нисте свесни. Да бисте се освестили и престали да другима чините зло, помоћи ће вам закон Карме.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

28 фебруар 17-те године ере Водолије - Београд/Србија