211 
О ХЕМОРОИДИМА

Многима ће се наслов овог каналисања учинити баналним, но, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум не мислимо тако. Сваки орган или група органа имају пресудну важност за животе Деце Земље, те из тог разлога сваки од њих заслужује одговарајућу пажњу и бригу. Оно што је на неки начин чудно, јесте чињеница да је здравље човека тако добар и напредан систем организовања живота да га је у многим случајевима веома тешко нарушити и изазвати неку болест. Многи људи и поред прилично неуредног живота, живота испуњеног са превише пића, нездраве хране, пушења, наркотика и сличних нездравних супстанци, деценијама задржавају колико је то могуће с обзиром на унето у организам добро и стабилно здравље.

Но, пре или касније те лоше супстанце у организму досегну своју критичну границу, што за последицу има отказивање неког органа и смрт особе. Да до тога не би долазило у што је могуће већем броју случајева, брине се ваша Душа, односно, брину се Душе свих људи на планети. Они који су услед развијене свести сензитивнији, углавном промене своје нездраве навике и тако се прилагоде принципима очувања сопственог здравља.


Они пак други и даље наставе по старом, док организам или неки орган након вишегодишњег тровања нездравим материјама не откаже у потпуности.

Сваки орган у систему здравља човека има одговарајућу улогу и стога сваки орган је важан. Уколико један од органа поремети свај рад или потпуно престане са њим, то ће се одразити и на друге органе на један негативан начин. Стога ово каналисање о хемороидима требате схватити у контексту претхдоно реченог и придати му одговарајућу пажњу.

Хемороиди као болест данашњег човека прилично су раширени и иако не спадају у групу тешких болести, могу бити прилично неугодни и дуготрајни по свом трајању. Стога, како бисмо помогли Деци Земље у исцељењу ове неугодне болести, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, оформиле смо програм исцељења од хемороида који ћете спроводити ви Оливере када се стекну услови за то. До тада - као што је то био случај и са претходним програмима исцељења намењеним вама - Деци Земље, омогућићемо вам да молбом упућеној нама - Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум, замолите за њихово исцељење.

Молба је веома једноставна и гласи:

"Молимо Духовне Енергије Универзума за исцељење од хемороида"

и ми ћемо учинити све што је до нас да вам помогнемо на један исцељујуће-духовни начин.

Колико год вам се то исцељење може учинити безначајним, будите сигурни да оно то није, јер вас исцељење било ког поремећаја вашег здравља на један подсвестан начин охрабрује и даје подстрек да се развијате и напредујете на свим пољима ваших интересовања и делатности.

Стога, уколико су наши напори да вам се помогне дали резултата, нама ће то бити изузетно драго.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

08 јануар 17 године ере Водолије - азилантски центар Обедишће Јежевско/Хрватска