20     
СПИСАК ЦРНОМАГИЈАША СРБИЈАНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ

Ми - Духовне Енергије Универзума, одлучиле смо да србијанску и светску јавност упознамо са идентитетима црномагијаша Србијанске Православне Цркве. 

Разлог због кога то радимо, јесте заштита здравља и живота особа које су нама - Духовним Енергијама Универзума, важне ради спровођења одређених промена на физичком плану ваше планете. Како црномагијаши свих религија света желе да спрече испољавање тих промена, вашој цркви - Србијанској Православној Цркви, одређена је дужност да на било који могући начин заустави Оливера у испољавању духовности.

Како други начини нису дали одговарајуће резултате, приступило се изговарању анатеме, чији је крајњи циљ нарушавање његовог здравља и изазивање смрти.

Иако смо ваше пекабејце прилично јасно упозорили на то, они нажалост нису предузели ништа како би их зауставили у томе, због чега смо принуђени да ми - Духовне Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум, реагујемо на начин који нам је дозвољен, са циљем да заштитимо Оливера.

Начин заштите који смо изабрали, јесте јавно обелодањивање идентитетâ црномагијаша Србијанске Православне Цркве који се баве изговарањем анатеме. Њихови идентитети биће јавно објављени као упозорење осталим црномагијашким свештеницима и монасима шта ће се десити и њима, уколико што је могуће пре не престану са црномагијашењем и призивањем зла.

Но, за сада ово је довољно што се упозорења тиче, а ми ћемо почети са јавним објављивањем идентитетâ црномагијаша:

Први од њих је Михајловић Златко, затим Петровић Иван, затим Огњеновић Михајло, затим Константиновић Зоран, затим Трипковић Захарије, затим Милеуснић Ненад, затим Костадиновић Миливоје, затим Лагумџија Стеван...и за сада ће ова имена бити довољно упозорење црномагијашима из Србијанске Православне Цркве.

Јасно нам је да ће код многих њихово објављивање изазвати неверицу, па и сумњу у истинитост објављених података, односно имена. Но, ми вас уверавамо да су она истинита, односно тачна, а да ли ће њихово објављивање постићи жељени ефекат сазнаћемо веома брзо. Уколико се то не деси, ми смо вољни да наставимо са даљим јавним објављивањем имена црномагијашких свештеника и монаха Србијанске Православне Цркве, са надом да ће напокон схватити да морају престати да се баве црномагијашењем и изазивањем зла. Уколико то не учине што је могуће пре - рецимо одмах, ризикују да се казна која је намењена искључиво њима - црномагијашима, прошири и на све Србијанце који - очигледно, подржавају њихове црномагијске активности.

Да се то не би десило, ми вас саветујемо да престанете са црномагијским изговарањем анатеме.

Духовне Енергије УниверзумаСПИСАК ЦРНОМАГИЈАША СРБИЈАНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ
О ДЕЈСТВУ ЗАКОНА КАРМЕ НА ЦРНОМАГИЈАШИМА СРБИЈАНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ

 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

22 август 16-те године ере Водолије - Београд/Србија