20  
О КРВАВИЦИ

("У соби у којој смо боравили у затвору "Падинска Скела", два сата након што смо доведени придружио нам се лик који се представио као криминалац и члан "Србијанског Народног Покрета 1389" (рекао је да се зове Марко Ђорђевић са Петловог брда), који је од првог момента према нама заузео непријатељски став. Одмах је почео је да нам издаје задужења о чишћењу собе, да нас диже са места за столом током ручка, "јер је то његова столица, односно место за столом", да сугерише другима како смо као просјак бедни, звук собног телевизора појачао је прилично јако, због чега ни са чеповима у ушима нисмо могли да се изолујемо од буке... и слично.

Заједно са главним капоом на блоку (Пикси-голубар из Младеновца који нам је претио шамарањем, док је другарима сугерисао да нас требају ошишати) окренули су момке из свих соба против нас, при чему нам је као главна замерка била то што смо Духовник, али и што смо црногорског порекла. Пар пута смо се жалили командирима на његово/њихово понашање и замолили да нас пребаце у собу без ТВ, односно да нас одвоје од њега, но, то су нам изашли у сусрет тек након 10-ог дана боравка, када смо рекли да ћемо пријавити штрајк глађу због шиканирања и застрашивања од стране поменутих.

Обојица су нам пребацивала, односно окривљивали нас што нисмо верник Србијанске Православне Цркве и што имамо критички ставе према њо и њеним активностима, иако смо ми то само поменули, али не и образлагали. Марко је поред свог кревата на радијатору држао примерак Крвавице и током две ситуације махао њоме у нашем правцу, говорећи нешто у стилу: "Ово вам смета, зар не! Ово!"

Убрзо након тога започело је каналисање које следи...")Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо и испуњавамо читав Универзум, желимо са вама - Децом Земље, да поделимо нека сазнања о религијама која су нам позната. До сада смо вас упознали са правом природом религија - црномагијско-демонском, њиховом сврхом постојања - уништењу духовности на планети Земљи и начинима на којима то обављају, односно чине.

Такође смо вас упознали и са правом суштином обреда кршетња, који се огледа у томе да је у питању ритуал слабљења енергетске везе-црева између вас - Развојне Свести Душе и ваше Душе, која се у просторном смислу налази изнад вас, односно изнад ваше главе на извесној удаљености, не већој од 300 метара - како је то дивно запазио Љубиша :).

Елем, данас ћемо вас упознати са још једном тајном "хришћанске религије", како та црномагијско-демонска секта себе назива. Хришћанска религија, односно црномагијско-демонска секта, није најстарија од сличних секти, али је успела да се избори за позицију на ранг -листи ових секти као најуспешнија до сада. Њен успех огледа се у томе да је прилично брзо успела да успостави контролу над осталим црномагијско-демнонским сектама, односно "религијама" и да их стави под своју контролу. Ово је остварила на начин инфлитрације свештеника и монаха који су под њеном 100%-тном контролом, у табор осталих црномагијско-демонских секти, који су даље градили позиције моћи у њој све док не би преузели потпуну контролу над том сектом. Тада су наређења која би стизала из централе хришћанске врховне секте - Католичке цркве, била аутоматски и беспоговорно испуњена.

Е па, ово је био само мали увод у тему, који је требао да вам објасни какво је стање ствари када су ове секте у питању, а сада бисмо могли да се вратимо централној теми овог каналисања - Крвавици.

Израз "Крвавица", ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо и испуњавамо читав Универзум, користимо да опишемо "књигу" коју ви - верници хришћанских секти, називате "свето писмо" или "библија".
Назив који користимо многима се може учинити чудним, па и увредљивим, али вас ми уверавамо да за тим нема места. Све изразе које ми користимо, јесу изрази који одговарају и који одсликавају праву природу ствари о којима говоримо. Када су у питању "свето писмо" или "библија", израз "Крвавица" одсликава суштину те, односно тих књига - пошто има има две.

Елем, израз "Крвавица" не представља израз који смо ми - Духовне Енергије Универзума наденуле тек тако, без неког правог разлога, него он открива црномагијску суштину поменуте, односно поменутих књига, јер их има две.
Прва књига коју ви зовете "старим заветом" или "библијом", представља црномагијски запис који је уређиван и мењан током векова. Суштина тих промена огледала се у томе да се она прилагоди читаоцима-верницима на такав начин, да у потпуности помути њихов разум и способност критичког размишљања. Након тога они ће бити спуштени на ниво емоционалних верника, који ће бити индуковани од стране црномагијашких свештеника и монаха да генеришу мржњу, сукобе и смрт већег броја људи.

Да би у томе успели, било им је потребно неко средство које ће свакодневно вршити негативан утицај на њих - мислимо на вернике. То средство је Крвавица, односно "стари и нови завет" или "библија", ако вам је дражи израз.

Ове две књиге хришћанских верника напуњене су толиком количином мржње и зла, да ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо и испуњавамо читав Универзум, не можемо наћи довољно пластичан пример да вам то илуструјемо. Рецимо, уколико замислите једну собу пуну крви до плафона, са можда 2-3 милиметра слободеног простора, односно ваздуха, може бити илустрација која ће на неки најприближнији начин описати мржњу и зло који се налазе у те две књиге.

Пример са собом пуном крви нисмо узели тек тако, него је то водич, односно траг који ће вам појаснити зашто "свете књиге хришћанства" називамо "Крвавицом". Тај назив користимо јер се "свето писмо" користи у ритуалу који ми називамо "мртви ход", током кога се у процесији свештеника и монаха "свето писмо", односно "стари завет" носе ходајући у круг, при чему се изговарају призивања Демона који контролишу одговарајућу секту - мислимо на источно-православно хришћанство и на западно-католичко хришћанство. Ове две гране хришћанских секти имају посебног Демона - њихова имена знате, али вас молимо да их не изговарате.


Е па током те процесије свештеници и монаси изговарају имена Демона њихове секте, читаво време ходајући у круг, да би на знак врховног свештеника те секте у једном тренутку застали, окренули се ка центру круга на чијој средини стоји постоље са посудом испуњеном крвљу. Још извесно време сви би сихнронизовано изговарали име Демона њихове секте, да би у једном тренутку врховни свештеник те секте пришао посуди са крвљу и "свето писмо", односно "стари завет", спустио у њу.

На претходно описани начин црномагијашки свештеници и монаси успоставили су контакт између Демона њихове секте са једне стране и верника, односно сваке - понављамо сваке књиге, односно "светог писма" или "старог завета" који се било где у свету одштампају. На овај - црномагијско-демонски начин врши се негативан утицај на свест верника и они се мало, по мало стављају под власт црномагијскоих свештеника и монаха.

Некима се ово може учинити прилично наивном, да не кажемо научно-фантастичном причом, али вас ми уверавамо да је она потпуно Истинита. Ништа што се одигра у Универзуму - понављамо Универзуму, ниједан догађај колико год да је мали или баналан, не може бити сакривен од нас - Духовних Енергија Универзума, јер смо ми свуда и у свему.

Тако је и са поменутим ритуалом, који се с времена на време обавља у катакомбама манастира источне и западне гране хришћанства.

Опет вас упозоравамо да не потцените последице, односно негативан утицај ритуала који смо вам описали, јер дејство Демона на вернике који користе или држе у кући Крвавицу стварано је и веома неугодно - гледано на дужи временски период. Дејство енергија Демона није јако, јер би то био знак упозорења за вернике који су сензитивнији - пре свега жене, зато је оно благо, али је стално, што на крају даје ефектат сличан ефекту демонизованости ли чак ефекту Домаћина.

Стога вам саветујемо да још једном пажљиво прочитате ово каналисање и добро размислите о њему, пре него што у руке или свој дом узмете или унесете примерак Крвавице. Не тврдимо да ће се на вас истог тренутка спустити све несреће света, већ да ће се постепено и за вас скоро неприметно ваша свест променити и изменити на један негативан, па могли бисмо рећи и зао начин.

Стога још једном извагајте разлоге за узимање у руке или уношење у ваш дом било ког примерка Крвавице.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова.

27 јун 16-те године ере Водолије - КПЗ "Падинска Скела"/Србија