20
О ЈУДЕО-КАТОЛИЧКИМ НАЦИСТИМА

Може Оливере и морамо приметити, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, да сте изабрали добар, тј. одговарајући наслов овог каналисања: "О Јудео-Католичким нацистима".

О религијама смо до сада каналисале - ми, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, приличан број тема, које детаљније појашњавају суштину и циљеве тих демонско-црномаигјских секти. Но, како оне - мислимо на религије, тј. демонско-црномагијске секте, својим демонско-црномагијским моћима и утицајем који имају у друштвима у којима контролишу све - понављамо: све, аспекте ваших живота, та каналисања коликогод да су по свом садржају значајна, сама по себи нису могла да доведу до променâ у вашим друштвима.

Њихова намена била је - и даље је, да истинитим информацијама од којих су сачињене, доведу до развоја свести код оних који прочитају та канаисања, везано за демонско-црномагијске секте, што ће водити промени њиховог односа према тим сектама. Но, изгледа да су резултати таквог једног процеса били више него скромни, јер очигледно је да у вашим друштвима не постоји ни најмањи знак критичког, тј. објективног односа према њима. Чини нам се - нама, Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум, да те информације нису оставиле довољно јак утисак на свест оних који су их прочитали.

Но, тако је како је, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, неможемо вам помоћи на неки други начин, осим поменутим информацијама, исцељењима и повременим саветима, када сматрамо да постоји потреба за тиме. Све остало је на вама - Деци Земље, која се развијате на физичком плану планете Земље.

Овај мало подужи увод био је у неку руку неопходан, како бисте схватили суштину вашег доласка на физички план планете Земље, јер чини нам се - нама, Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум, да вам та суштина упорно измиче.

Они пак који су до детаља упознати са њом, истовремено су и они који на све њима доступне начине покушавају да вас "раставе" - да се тако изразимо, од сврхе вашег доласка на физички ниво планете Земље. Стратегију коју користе у остваривању тог циља назвале смо: "Материјализација жеља", односно, бесконачна потрага за остваривањем емоционалних жеља. Како је њихов број - мислимо на жеље, бесконачан, тако ће се и материјализација жеља одвијати бесконачно дуго, такорећи вечито.

Угрубо речено, ово је стратегија и мастер план Јудаистичко-Католичке цркве, када је у питању живот и развој Деце Земље на физичком плану планете Земље. Све активности које се тичу њиховог развоја свести помно се надзиру и контролишу, како којим случајем не би дошли у ситуацију да им неки напредни Духовни Трагаоц уђе у Просветљење. То се на њихову велику жалост десило са Љубишом и вама Оливере, и због тога је Љубиша Оливере убијен, а ви се сталним и бруталним злостављањем покушавате убити на један за јавност невидљив начин.

Оно што не види - или се прави да не види, јавност, видимо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум. Демонисти из Јудео-Католичке цркве пак, томе не придају неки нарочити значај, поуздајући се пре свега у Апсолутну Моћ коју поседују на физичком плану планете Земље, али и на уверавању Демона под чијом су контролом, да ће их након што умру подићи из мртвих и учинити једном за свагда физички бесмртним владарима физичког плана планете Земље.

Јасно вам је Децо Земље - надамо се да јесте, да су ова обећања од стране Демона чиста лаж, која као мелем падају на саможиве и од смрти преплашене Егое свештеника, монаха и монахиња Јудаистичке, Католичке и осталих демонско-црномагијских секти.

Закони Универзума владају на свим плановима свести који постоје у Универзуму - а има их 34, укључујући и физички, који је у вибрационом смислу најнижи и предстаља 0,87% садржаја Универзума. Међутим, коликогод да је тај проценат мали и безначајан, Егои свештеника, монаха и монахиња јудаистичке, католичке и осталих демонско-црномагијских секти одлучили су да га учине једино постојећим за Децу Земље, како би их на тај начин зауставили у развоју свести.

То свакако да није могуће, јер Деца Земље нису сама и напуштена, она су створена од стране Универзума и све док он постоји - Универзум, никада - понављамо: никада, неће бити заборављена и остављена сама. Они који се брину о њиховој добробити и заштити јесмо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, али и друге свести које насељавају Универзум: Духовници, Мати Геа, Џонатан, Стари, Слободњаци, Пламенови... и многе вама непознате духовне свести.

Сви ми вредно и свакодневно - да се тако изразимо, на разне - вама углавном непознате начине, помажемо вама - Деци Земље, која се развијате на физичком плану планете Земље. Та наша помоћ по својој суштини и намерама несебична је и племенита, а циљ јој је да и ви - Деца Земље, развијете своју свест до нивоа након кога ћете постати бесмртна духовна свест, која заједно са нама - претходно поменутим духовним свестима, учествујете у заштити, очувању, развоју и напретку Универзума, односно, свих облика свести који га испуњавају и сачињавају.

У том циљу велику - рекле бисмо и пресудну, помоћ пружају вам Духовници који су у физичком телу на физичком плану планете Земље. Њихова улога веома је значајна, јер представљају иницијаторе промена, развоја и напретка у вашим друштвима из разлога јер су и они део њих. Без њих, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, не бисмо могле да вам помажемо, јер по законима који владају у Универзуму - а који су уткани у нашу свест, не смемо да нарушавамо вашу Слободну Вољу.

Читава ситуација мења се из корена када нас неко од вас замоли за помоћ било које врсте, која се тиче исцељења, заштите и развоја свести. Тада ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, имамо допуштење да делујемо на начин који је у складу са вашом молбом, уколико је она такве природе да се тиче исцељења, заштите и развоја свести. "Цака" је у томе, да такву врсту молби може да упути веома мали број људи, односно, да то могу само они који су успоставили везу са својом Душом, кроз неки облик не-Его медитације.

Број оних који су успели у томе веома је мали из многих разлога, један од најважнијих је Јудео-Католички Нацистички Поредак, који за циљ има спустање и држање Деце Земље на физичко-емоционални ниво. Мисаони ниво биће допуштен онима који су под њиховом апсолутном контролом и надзором, док ће приступ Духовном нивоу, тј. плану, бити забрањем СВИМА.

Из тог разлога Оливере, демонисти Јудео-Католичке цркве донели су одлуку одлуку да се Љубиша убије, јер србијански попови колкогод да су захтевали његову смрт, без одобрења демониста из Јудео-Католичке цркве не би могли то да спроведу у живот. Зато је Љубиша убијен Оливере - како не би подучавао медитанте на који начин да успоставе везу са својим Душама, чиме би пре или касније, ушли у Просветљење.

Из тог разлога сте ви Оливере тако упорно и брутално прогоњени, са намером да се ваш живот угаси на један за јавност невидљив начин.

Оно што није видљиво јавности, видљиво је нама - Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум, и сви који су умешани у тај злочин, биће на одговарајући начин процесуирани.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак од повреде, у Црној Гори.

Духовне Енергије Универзума


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

04 мај 19-те године еона Водолије - Подгорица/Црна Гора