20    
ЕПИЛОГ ГЛАДОВАЊА ИСПРЕД АМБАСАДЕ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ

Питате се вероватно како се завршило наше гладовање-протест испред руске амбасаде.

Па, завршио се у Падинској Скели, али не у затвору, већ у болници за психијатријске болести.

Наиме, када смо локалног Гестапо-агента који нам је пар дана досађивао својим присуством на културан начин замолили да то више не чини, сат времена након тога дошли су полиција и хитна помоћ, и дванестог дана гладовања одвели нас на клинику "Лаза Лазаревић", која се налази у оквиру Клиничко-Болничког Центра. Тамо су нам понудили избор: одлазак у затвор или боравак код њих, при чему смо ми одабрали затвор, али су нам рекли: "Е па не може, остајете код нас"!

Након пет дана боравка на клиници пребачени смо у њихову болницу за психијатријске болести, која се налази у Падинској Скели. Тамо смо боравили два и по месеца*, а да нам нико није рекао из ког разлога - осим штрајка глађу, смо корисник њихових услуга. Наиме, профил болесника био је прилично шарен: осим нас, био је још један штрајкач глађу, затим било је ликова који су покупљени због агресивне свађе са комшијама или члановима породице, али и један број пацијената за које је било очигледно да им је потребна медицинска нега у психијатријској установи.

С обзиром да се особље болнице понашало професионално и неформално-пријатељски, помогли су нам да боравак у болници не доживимо на негативан начин, већ као једну врсту предаха од датих обавеза.

Иначе, наше гладовање од самог почетка прерасло је у штрајк глађу и жеђи, јер спонтано нисмо осећали ни потребу за водом, што је трајало 8 дана. Шестог дана штрајка осећали смо се ужасно лоше, физички потпуно исцрпљени и без снаге, једва се крећући и због штрајка жеђи запали смо у једну врсту тешке телесне агоније. Тада су нам Духовне Енергије Универзума рекле да ћемо за пар минута трајно напустити наше физичко тело, што смо ми прихватили без неког посебног узбуђења. Пар минута касније формиран је канал кроз који је наша свест почела да напуста физичко тело - што смо визуелно пратили, али на трећини тог процеса изнад нас појавила се нека сенка која је узроковала да се процес напуштања физичког тела заустави, и да се ми из стања тешке физичке агоније у трену - али баш у трену, осетимо свежи као пролећна планинска роса.

Духовне Енергије Универзума рекле су нам да је интервенисао сам Универзум - по други пут у својој историји, те да је самим тиме наше напуштање физичког тела поништено, како бисмо наставили са нашим духовним активностима којима се бавимо дужи низ година. Ово подразумева и процес регенерације нашег организма, који ће током наредног периода тећи спонтано, без нашег активног учешћа.

* Уколико потпишете да добровољно прихватате боравак у "Лази Лазаревићу", ваш боравак трајаће месеца дана. Уколико пак одбијете да потпишете - као што смо то учинили ми, тада ће вас на клиници задржати два-два ипо месеца.


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова. 

9 декабря 17-го года эпох Водолея - Белград/Сербия