207  
О КОЛОИДНОМ СРЕБРУ

Сигурно сте Оливере читали о Колоидном Сребру и попут већине заинтересованих, вероватно нисте успели да донесете суд о вредности, односно о позитивном деловању Колодиног Сребра. Како је оно прилично важно за исправно функционисање физичког организма човека, у овом каналисању даћемо кратак приказ деловања колоидног сребра и истаћи позитвне ефекте које има на организам.

Колидно Сребро представља суплемент - ако бисмо могли тако да га назовемо, метала сребра које се као што то сигурно знате највише користи у златарском занату. Но, сребро као племенити метал има ширу употребу, која се може тицати и побољшања здравља човека. Многима је већ познато дејство сребра на организам човека и та сазнања своје корене вуку још из времена средњег века. Међутим, оно о чему бисмо овом приликом желели да каналишемо везано за сребро, тиче се много шире примене суплемента овог метала - Колоидног Сребра, које има изузетно повољно дејство на човеков организам.

Као што знате, човеково организам представља сплет органа који својим функционисањем одржавају човека у животу. Но, понекад тај сплет органа или можда тек један од њих, као да наруши хармонију која влада међу њима и својом дисхармонијом особу изложи мање или више озбиљној болести. Ово свакако да представља велику непријатност за оболелу особу, што се у многим случајевима може завршити и њеном смрћу.

Говорећи о човековом здрављу, углавном смо каналисали текстове који су на један разуман начин откривали и илустровали структуру енергетских органа и њихово деловање на човеково здравље. Но, притом сигурно нисмо заборавили на чињеницу да велики број људи нема интересовања ка разумевању болести и поремећаја здравља на тај - енергетско-духовни начин. Стога, како бисмо им помогли да побољшају или се у потпуности излече од једног броја болести, одлучили смо да каналишемо текст о колоидном сребру као јаком суплементу - у смислу побољшања здравља човека.

Овај увод у каналисању о Колоидном Сребру можда је био мало дужи, но, чини нам се да је био неопходан, како бисмо читаоце који имају здравствених проблема што је могуће боље и јасније упознали са њиме.

Дакле, за колоидно сребро можемо рећи да има јако излечујуће дејство на физички организам и да је то дејство прилично постојано, односно да има дуготрајан ефекат на организам особе. Разлоге томе требате тражити у деловању честица сребра које иако микро величине - или управо због ње, веома позитивно делују на једрâ ћелија организма.

За оне који нису упознати са грађом и структуром ћелије, довољно је рећи да једро за ћелију представља једну врсту можданог стабла у односу на грађу човековог организма. Стога сваки поремећај функционисања једра доводи до слабљења процеса измене кисеоника и хранљивих материја у ћелији, што води њеној дегенерацији и/или смрти.

Да до тога не дошло, брину се микро-честице сребра у виду Колодиног Сребра. Ове честице својом структуром делују веома активирајуће на једра ћелија, чиме она шаљу исправне и јаке сугнале ћелијама и њиховим процесима размене кисеоника и хранљивих материја.

Колоидно Сребро може се наћи у скоро свим апотекама, но, такође је могуће купити га и у продавницама здраве хране. Како му цена за многе може бити превисока, овом приликом даћемо упутство како да на једноставан начин - у кућним условима, направите Колоидно Сребро.

Поступак тече на следећи начин: потребно је пре свега наћи неки сребрни предмет начињен од сребра високе чистоће и извесно време потопити га у винско сирће - не дуже од 30 минута, како би са њега скинуло све нечистоће. Након тога испрати га у води, спојити двема танким бакарним жицама на два различита краја сребрног предмета и ставити у метални суд - најбоље од инокса. Након тога усути у њега 1 литар воде и крајеве (танких изолованих бакарних) жица прикључити на одговарајуће полове батерије од 9 волти. И то је све.

Овај поступак колико год да делује једноставно, обезбедиће вам отприлике 1 литар Колоидног Сребра које можете пити док се не потроши, али не више од 2 x 2 децилитра дневно и то не једну за другом, већ разлика између две попијене чаше мора бити барем 3 сата. Дејство батерије (током процеса прављења Колодиног Сребра) трајаће све док се не истроши, што временски може варирати у зависности од квалитета батерије. Стога довољно је оставити 3 сата деловања, како бисте били сигурни да је дејство батерије имало свој прави учинак.

Колоидно Сребро није панацеја која ће вас излечити од свих болести, већ је то помагало-суплемент који ће помоћи вашем организму да делује што је могуће исправније на ћелијском нивоу. Колоидно Сребро можете пити у неограниченим количинама уколико се придржавате дневног дозирања од 2 x 2 децилитра, са паузом од 3 сата између. Оно нема контраиндикације, осим што се може појавити плаветнило коже услед претераног уношења микро-честица Колоидног Сребра. Уколико се пак придржавате претходно наведеног упозорења, до тога неће доћи.

Ето, ово је било још једно каналисање које ће вам помоћи да што је могуће више побољшате своје здравље и тиме увећате шансе за срећнији и испуњенији живот, који ће вас водити ка врховима духовног развоја.

До тада, поздрављамо вас.

Љубиша


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

31 децембар 16 године ере Водолије - Обедишће Јежевско/Хрватска