205
О КРИСТАЛИЗОВАНОЈ СВЕСТИ

Добро је што сте поменули Кристализовану Свест Оливере, јер је то веома важна тема. Наиме, након уласка у Просветљење Оливере, ваша - као и свест осталих Духовника прешла је у стање кристализације.

Под изразом "кристализација свести" подразумевамо процес током кога је ваша Бела енергија - енергија Свести, прешла у стање слично стању течног кристала. Е сад, како већина вас не зна како изгледа течни кристал довољно је упоредити га са густим пудингом, да бисте одмах схватили о чему је реч.

Ми не бисмо да од овог каналисања правимо једну врсту тест-учиниоце за све који нису у потпуности упознати са процесом развоја свести, већ смо желели да на лак и једноставан начин олакшамо разумевање теме. Овде - мислимо на духовни развој, извесна доза сумње није неопходна, јер чињеница је да се ми не рађамо опет и изнова идентични, већ из живота у живот упознајемо и напредујемо у спознаји самог себе.

Ето, не бисмо сада да ширимо причу о Кристализованој Свести, јер има времена за то, а и видимо да сте преморени и да једва одржавате пажњу на каналисање.

До тада, поздрављамо вас Оливере.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

11 децембар 16 године ере Водолије - на пут ка Бјелом Пољу/Црна Гора