203  
О КРИСТАЛУ ЗДРАВЉА

Јесте, добро сте запазили Оливере шта је била суштина деловања нас - Духовних Енергија Универзума које прожимамо читав Универзум, на вашу Развојну Свест Душе. Поступком који је сувише компликован да би га овом приликом описивали, даровали смо вам Кристал Здравља који представља веома значајан дар са наше стране.

Кристал Здравља представља сплет исцељујуће-развојних енергија чија је основна сврха исцељење и очување здравља. Отуда оно "развојних".

Е па, сада када смо вас укратко упознали са суштином Кристала Здравља, можемо наставити са описом његовог дејства, као и областима примене у којима постиже најбоље резултате - у смислу исцељења и опоравка болесника.

Сећате се да смо већ говорили о томе да сте годинама уназад требали да се бавите духовним исцељењем-каналисањем и да би већина - ако не и сви ваши посетиоци, била деца. Е па, тај програм исцељења и даље је активан, с тим што је он надограђен способностима које су ваше исцељујуће могућости развиле до веома високог нивоа.

Јуче сте осетили наше деловање на вас и након извесне недоумуце његовог порекла - с обзиром на звук-вибрацију коју сте чули, исправно сте закључили да је у питању наше деловање на вас - у смислу новог напретка у развоју ваших способности каналисaња. Та деловања која смо вршили на вас имала су за циљ да вас припреме - припреме у енергетском смислу, на оно што се одиграло данас, пре неких 15-ак минута - на прихватање и имплеменитрање Кристала Здравља у вашу Развојну Свест Душе. Као што сте се могли уверити, тај процес трајао је веома кратко - ни минут, али је по свом значају толико вредан да ми то не можемо довољно пластично да истакнемо.

Кристал Здравља представља сплет најбољих и најплеменитијих енергија, чија је сврха да се баве исцељењем и одржавањем здравља Развојних Свести Душâ које се развијате кроз врсту хомо сапиенса и он тај посао - односно задатак, обавља најбоље што може.

Међутим, Кристал Здравља није панацеја која је у стању да исцели сваку могућу болест. То је само - рекли смо већ, сплет енергија које у исцељујућем смислу имају изузетно успешно дејство. Стога, сасвим је сигурно да ће бити случајева где ви и поред најбоље воље нећете успети да исцелите особу која има здравствених проблема - пре свега мислимо на децу, која ће чинити већину ваших посетиоца и ви то морате прихватити тако.

Ваша свест довољно је развијена како бисте схватили да су судбине и Карма која делује кроз све животе, јединствене за сваку особу. Оно што учините у овом животу, као кармичка казна - казна у смислу поруке да је лоше другима чинити зло, стићи ће вас у неком од наредних животâ и то важћи за све, осим за оне који су ушли у Просветљење - попут вас Оливере.

Стога - понављамо стога, морате прихватити колико год да ће то вама бити тешко, да некој деци-посетиоцима вашег исцељујуће-духовног центра нећете моћи да помогнете у значајнијој мери, у мери да их исцелите у потпуности од болести. Но, то не значи да ви нећете имати позитивног утицаја на њих, с обзиром на контакт са нама - Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум које ћемо током исцељења остварити са Развојним Свестима Душâ те деце. Тај контакт унеће дозу смирења и разумевања ситуације у којој се налазе, што ће им помоћи да на један миран и достојанствен начин - вез страха од смрти, напусте Физички План планете Земље.

Верујте нам на реч - а знате да ми увек говоримо Истину, да је то за ту децу тако велики дар, да ви то једноставно не можете схватит у пуној мери. Срмт за многе особе представља изузетно јаку трауму, која своје негативно дејство има и у наредним животима. Стога, одлазак или ако хоћете - напустање Физичког Плана планете Земље на један смирен и рекли бисмо разуман начин, представља тако напредан и хуман поступак, да је то веома значајно за Развојне Свести Душâ те деце.

Ето, овим каналисањем желели смо да вас припремимо за период живота и рада кој је пред вама, током кога ћете ви у великој мери испољити оно што сте развили током протеклих 15 година духовног рада кроз медитацију. Име града у коме ћете се бавити духовим исцељујућим каналисањем већ смо вам рекли и колико год да вама то сада изгледа невероватним, уверићете се да ми не грешимо :).

Поздрављамо вас Оливере.

Духовне Енергије Универзума


 


Сви текстови са сајта без икаквих измена и скраћивања могу бити штампани и објављивани у приватне и комерцијалне сврхе, у земљи и иностранству, од стране свих који то желе. Издавачка права су бесплатна, уз претходан договор везано за избор, опрему и ауторизацију текстова

08 децембар 16 године ере Водолије - Београд/Србија